GROTTER

Entre-Prises har en sterk lidenskap for utendørsaktiviteter, og har bygget på denne erfaringen i utviklingen av kunstige klatrestrukturer for å utvide inn i den underjordiske sektoren, og har utviklet innovative løsninger for grotteklatring.

Takle snevre passasjer, stig ned i sjakter, stup inn i sumper og beveg deg gjennom bølgende tuneller – en oppkvikkende og av og til avskrekkende opplevelse lik ingen annen. Entre-Prises sine skreddersydde grottesystemer tilbyr en spennende opplevelse for besøkende som kan utforske det “ukjente” i trygge, kontrollerte omgivelser.

Entre-Prises kan tilby alle en mulighet til å utforske underjordiske grotter, for moro skyld eller for profesjonell trening, med alt fra ultrarealistiske grottesystemer til innendørs fritidsgrotter for barn.

Underjordiske eventyr for enhver type oppdagelsesreisende:

  • Barn

Kunstige grotter er perfekt for barn. Ettersom barn kan være mer netthendte enn voksne, kan de bevege seg lett rundt i alle tunellene og snevre passasjer.

  • Folk med nedsatt funksjonsevne

Grotteomgivelsene er ideelt tilpasset personer med fysiske og mentale uførheter. Manglende styrke på noen områder kan vise seg å være en riktig fordel i disse stimulerende omgivelsene.

  • Voksne

Voksne kan utforske tunellene og kammerene i total sikkerhet. De vil oppleve spenningen og utfordringene ved grotteklatring, uten å måtte konfrontere de potensielel farene.

  • Trening

Grotter er passende for personer som trener, eller grupper som trenger å trenes i rednings- eller evakueringsteknikker i begrensede rom eller områder med begrenset adgang (brannmenn, ambulansepersonell, søk- og redningsgrupper).